Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Bruschette

BruschetteIngrediente:

- 2 felii paine
- 1 rosie mare, de gradina
- 2 catei de usturoi
- branza telemea

 

 

 

Mod de preparare:

Feliile de paine se usuca in cuptor 5 minute. Intre timp se curata rosia de coaja si se taie cubulete. Usturoiul se toaca foarte fin si se amesteca 1-2 linguri de ulei de masline. Se pun rosiile taiate si se amesteca. Feliile de paine se pun pe o farfurie, se intinde un strat de rosii si se presara branza sfaramata pe deasupra. Uleiul aromat cu usturoi si sucul de rosii vor umezi un pic bruschette-le, facandu-le mai gustoase. Bruschette-le se taie apoi pe diagonala si se servesc.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Lasagna cu dovleceiReteta Cannelloni cu pui si sos de rosiiReteta Bruschette

Urmariti-ne pe Facebook